تمرکز بر امنیت اطلاعات شما

هدف ما امنیت اطلاعات شماست!

خدمات امنیتی

پشتیبانی حرفه ای

حفاظت از سرور ها

تامین امنیت سرور در برابر ویروس و باج افزارها

چرا استفاده از AntiVirus ها مهم هست؟

  • حفاظت از داده ها و اطلاعات
  • جلوگیری از نفوذ هکر ها
  • جلوگیری از نفوذ ویروس ها ناشی از برنامه های مخرب
  • حذف بدافزار ها و ویروس ها
توجه به این نکته دارای اهمیت است ، که شما باید تا حد امکان از برنامه های غیر ایمن و بدافزار ها خصوصا در سرورهای اختصاصی و سرور های مجازی خود استفاده نکنید؛ نصب برنامه های آلوده به ویروس خصوصا در سرور شما را بشدت به دردسر خواهند انداخت،از این رو لازم است که شما دانش خود را در خصوص امنیت سرور بالا برده و در این زمینه بشدت هوشمندانه رفتار کنید. اما اگر سرور یا کامپیوتر شما آلوده به ویروس شد در اینجا شما نیاز به یک انتی ویروس قدرتمند و عین حال ایمن دارید.

سیستم های EDR

راهکارهای امنیت سنتی هنوز هم پاسخ مناسبی برای نفوذگرانی که از لایه‌های دفاعی ما عبور کرده و وارد زیرساخت سازمان شده‌اند ندارند. به عبارت دیگر اگر یک مهاجم حرفه‌ای موفق به نفوذ به سازمان شود می‌تواند بدون جلب توجه، فعالیت‌های مخرب خود را انجام داده و یا داده‌های محرمانه سازمان را به سرقت ببرد. در واقع بسیاری از سازمان‌ها حتی متوجه نمی‌شوند که مورد حمله قرار گرفته‌اند و داده‌های آن‌ها به سرقت رفته است یا زمانی متوجه این موضوع می‌شوند که بسیار دیر شده است.

EDR مخفف سه واژه است:

  • Endpoint – یک Endpoint دستگاهی مثل رایانه‌های کاری یا سرور یک کاربر است.
  • Detection (شناسایی) – تکنولوژی‌ EDR به شناسایی حملات روی دستگاه‌های Endpoint کمک کرده و برای تیم‌های امنیتی دسترسی به اطلاعاتی را فراهم می‌نماید که بتوانند به بررسی یک حمله کمک کنند.
  • Response (پاسخ) – راهکارهای EDR می‌توانند با انجام کارهایی مثل قرنطینه کردن Endpoint یا مسدود کردن فرایندهای مخرب، در سطح دستگاه به‌طور خودکار به حملات پاسخ دهند.

استفاده از EDR  این امکان را به سازمان‌ها می‌دهد تا کنترل خود بر نقاط انتهایی شبکه و تمام فعالیت‌های انجام شده در سیستم‌عامل افزیش دهند. به عبارت دیگر نقاط کور زیرساخت در نقاط انتهایی از بین خواهد رفت و نه تنها مهاجمین به سرعت شناسایی می‌شوند بلکه تمام فعالیت‌های انجام شده توسط آن‌ها مانند نصب Backdoor، Rootkit، آسیب‌پذیری‌های بهره‌برداری شده و صدها فعالیت دیگر، به‌راحتی قابل ردیابی خواهد بود.

EDR دارای سه مکانیزم اصلی می‌باشد:

  • جمع‌آوری داده از Endpoint – داده‌های مربوط به رخدادهایی مثل اجرای فرایند، ارتباطات و لاگین کاربران را تجمیع می‌کند.
  • موتور شناسایی – تجزیه‌و‌تحلیل رفتاری را انجام می‌دهد تا مبنایی از فعالیت‌های معمول در Endpoint را ایجاد نماید، ناهنجاری‌ها را کشف کرده و تعیین کند که کدام ناهنجاری‌ها نشانگر فعالیت مخرب روی Endpoint هستند.
  • ضبط داده – داده‌هایی Real-Time در مورد حوادث امنیتی روی Endpointها فراهم می‌کند که تیم‌های امنیتی می‌توانند با استفاده از آن‌ها یک حادثه را به‌صورت Real-Time بررسی کرده و آن را تحت کنترل درآورند.

سیستم DLP چیست؟

سیستم های Data Leakage  prevention و Data Loss Prevention مکانیزمی برای جلوگیری از نشت اطلاعات محرمانه ی سازمان به خارج از آن می باشد. این داده ها میتواند بصورت عمدی یا سهوی به وسیله ی ابزارهای مختلف مانند ایمیل، محیط های چت و حتی USB باشد. مهمترین و با اهمیت ترین دارایی هر سازمان اطلاعات می باشد. بنابراین حفظ و نگهداری از اطلاعات و امنیت آن از اهمیت بالایی برخوردار است.

داده ها را می توان از طریق کارمندانی که سهواً آن را به اشتراک می گذارند، کارمندان داخلی شرکت که در حال استفاده از داده ها هستند و یا اشتباهات یا رفتارهای ناامن پیمانکاران تجاری از دست داد.

راه کار DLP به تعدادی از فن آوری های اصلی بستگی دارد که موتور آن را قادر می سازد داده های حساس سازمان را به صورت صحیح شناسایی کرده و برای جلوگیری از نشت آنها اقدامات لازم را انجام دهد.

راه حل های نرم افزاری DLP، به مدیران این امکان را می دهند که قوانینی در زمینه ی کسب و کار خود تنظیم کنند که اطلاعات بسیار مهم و محرمانه، به صورت طبقه بندی شده درآیند؛ به طوری که امکان فاش شدن به صورت تصادفی یا از روی سوء نیت، توسط کاربران غیر مجاز، وجود نداشته باشد.